Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

4Prieškalėdinis laikotarpis 4a klasės mokiniams buvo kupinas didelio nerimo ir pasiruošimo, nes nusprendėme organizuoti kalėdinį šou „Kaukės“. Ketvirtokai turėjo susirasti savo mėgstamą muzikinį kūrinį, muzikos pamokose išmokti dainų, dailės ir technologijų – pasigaminti kaukę, šokio – pagal pasirinktą muzikinį kūrinį paruošti savo kaukės pristatymą.

O kas įvertins pasirodymus? Aišku, į šį procesą buvo įtraukti ketvirtokų tėvai. Kalėdinės vakaronės metu jie, prisijungę nuotoliniu būdu, kas iš namų, kas organizuotai susirinkę, bandė atspėti, kas slepiasi po kiekviena kauke. Buvo daug emocijų, netikėtumų ir tikrų kalėdinių linksmybių! Juos paįvairino vaikų atliekamos dainelės ir linkėjimai. Po vakaronės prie spindinčios progimnazijos kieme eglutės įteikėme šou „sirgaliams“ kalėdines dovanėles, sugiedojome „Džiaugsmingų šventų Kalėdų“ ir išsiskirstėme laukdami švenčių ir atostogų.

Mokytoja Rita Goleckienė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis