Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

5 3a ir 2b klasių mokiniai, lydimi mokytojų Dalios Kosienės ir Ramutės Mockuvienės, gruodžio 21 dieną išsiruošė patirti žiemos ir savo miesto tikrą grožį  ne pro langus ar ekranus, o žygiuojant. Gaivus žiemos oras kvietė aktyviai praleisti laiką. Mokiniai  žygiavo, mėgavosi nuostabiu oru, gamta, pažino savo galimybes ir stipriąsias puses, mokėsi stebėti save ir pastebėti greta esantį draugą.

   Nepriklausomybės gynėjų aikštėje ne tik grožėjosi elegancija dvelkiančia Kalėdų egle, bet ir sužinojo daug informacijos. Aplankė Lietuvos nepriklausomybės paminklą „Žemaitis“, išsiaiškino, kad skulptūra simbolizuoja lietuvių stiprybę ir atkaklumą kovoje už laisvę. Apžiūrėjo serbento piešinį ant turizmo centro pastato sienos. Domėjosi, kas yra Kukutis. Žygiuodami parko takeliais buvo nustebę, kad dabartinis Maironio parkas įkurtas buvusio pijorų vienuolyno ir bažnyčios vietoje.

   Šventiniu laikotarpiu smagu žvalgytis po išpuoštas miesto vietas, pasidžiaugti žmonių kūrybiškumu ir gebėjimu sukurti šventę visų žmonių akims. Gaivus žiemos oras įkvėpė naujų idėjų ir įkrovė tik teigiamos energijos visam žygeivių kolektyvui. Buvimas gamtoje daug ko išmokė...
     Gruodžio 21 dienos rytą 2a klasės mokiniai su mokytoja Vida Petrauskiene irgi išsiruošė į žygį, norėjo pasidžiaugti kalėdiniais Raseiniais. Nuėjo daugiau nei 4 km, pasigrožėjo papuoštu gimtuoju miestu. Ištvermės žygyje ir šaltukas nebuvo baisus!

       Pradinių klasių mokytojos Ramutė Mockuvienė ir Vida Petrauskienė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis