Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

     karo muziejus 1    Lapkričio 16 d. ir 18 d. 5b klasės mokiniai vyko į Kauną. Mokiniai dalyvavo edukaciniuose užsiėmimuose „Lituanicos“ skrydis per amžius atminty“ ir „Liaudies muzikos instrumentų šalyje“. Edukacijoje, kuri vyko Vytauto Didžiojo Karo muziejuje, mokiniai sužinojo apie Dariaus ir Girėno gyvenimo vingius, legendinio skrydžio detales, kaip lakūnai ruošėsi skrydžiui, kas nulėmė katastrofišką skrydžio baigtį, žaidė interaktyvų žaidimą „Skrydis per Atlantą“, apžiūrėjo autentiškas „Lituanikos“ nuolaužas ir išlikusius asmeninius lakūnų daiktus. Po edukacijos visi mokiniai pasivaikščiojo po muziejų, susipažino su gausiais muziejaus eksponatais.

Mokiniai dalyvavo ir kitoje edukacijoje, kuri vyko Kauno miesto muziejaus Tautinės muzikos skyriuje. Šioje edukacijoje susipažino su įvairiais lietuvių liaudies instrumentais, šiuolaikine folklorinės muzikos kryptimi post-folkloru, klausėsi muzikos įrašų, dalyvavo interaktyvioje pramogoje – sutartinių karaokė, išbandė jėgas muzikuojant įvairiais instrumentais.

Mokiniai grįžo pagilinę istorines ir muzikos instrumentų pažinimo žinias.

 

         5b kl. vadovė D.Rapolienė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis