Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

2Lapkričio 16-ą dieną visos demokratinės pasaulio valstybės mini Tarptautinę Tolerancijos dieną. Lietuvoje ši diena minima nuo 2003 metų. Mūsų progimnazija jau daug metų iš eilės tradiciškai dalyvauja Tolerancijos dienos paminėjimo akcijoje. Šių metų Tolerancijos dienos simboliu buvo paskelbtas Tolerancijos miestas. 1-8 klasių mokiniai aktyviai įsijungė į šią akciją. Įvairių pamokų, klasių valandėlių metu buvo kalbama apie tolerancijos reikšmę, svarstoma, ar esame pakankamai tolerantiški, ar gyvename tolerantiškoje visuomenėje, ar pakanka tolerancijos mūsų mieste ir mokykloje (tuo labiau, kad mūsų mieste gyvena, mūsų progimnazijoje mokosi afganistaniečių vaikai).

Labai greitai progimnazijos langai, įvairios erdvės ir klasės pasipuošė įsivaizduojamais Tolerancijos miestais, sukurtais įvairiomis technikomis. Džiaugiamės aktyviu bendruomenės dalyvavimu akcijoje ir tikime, kad tolerancijos apraiškų mūsų progimnazijoje, mūsų kasdieniniame gyvenime bus dar daugiau.

 

Etikos mokytoja metodininkė Vilija Paškauskienė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis