Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

         Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijoje nuo 2021 m. sausio 1 d. naudojama Microsoft Office 365 platforma ugdymo procesui, informacijos pateikimui optimizuoti, bendradarbiauti ir nuotoliniam mokymui organizuoti.

         Microsoft Office 365 A1 plano paslaugomis Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijos mokiniai ir mokytojai gali naudotis nemokamai. Prisijungimui naudokite progimnazijos jums suteiktą vartotojo vardą [ Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ] ir savo sugalvotą slaptažodį. Laikinuosius slaptažodžius ir prisijungimo vardus mokiniams pateikia klasių auklėtojos, o visiems kitiems dėl prisijungimo prie progimnazijos A1 paskyros duomenų kreiptis į progimnazijos Office 365 administratorių [ Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ].

       

         Mokiniai ir mokytojai, pageidaujantys gauti nemokamą prieigą prie Microsoft Office 365 A3 plano ir įsidiegti programų paketą į savo kompiuterį, turi kreiptis į progimnazijos Office 365 administratorių [ Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ].

 

Norėdami prisijungti prie MS Office 365, turite eiti adresu https://www.office.com arba paspausti nuorodą: https://login.microsoftonline.com/

 

OFFICE 365 INSTRUKCIJA MOKINIAMS

 

 

MICROSOFT OFFICE 365 PLANAS A3

 

 

 

PAGRINDINIAI APIBŪDINIMAI A1 IR A3 PLANŲ PROGIMNAZIJOJE NAUDOJAMŲ DARBUI SU OFFICE365 PAKETU

 

         A1 planas tai pagrindinis planas progimnazijos nuotoliniam mokymuisi, bendravimui ir keitimuisi informacija, el. paštui  ir kalendoriaus dalinimuisi. Jei kompiuteryje nėra sudiegto vieno iš raštinės  programų paketo  Office2016, Office2019, ar Office365, tai programa veiks tik prijungus per internetą  naršyklėje, rekomenduojama Edge, ar Google Chrome  naujausių versijų.

   Pagrindinis nepatogumas-būtinas interneto ryšys darbui su dokumentais, be to redaguoti ir dirbti pavyzdžiui Wordo dokumentą galima tik nusiuntus jį į savo paskyros One Drive saugyklą ir atidarius naršyklėje. Yra ir kitų apribojimų, tačiau kasdienėms nesudėtingoms užduotims atlikti funkcionalumo turėtų pakakti.

       A3 planas turi savybę jog tai  yra pilnavertis naujausias desktop office paketas , kurį reikia susidiegti ir aktyvuoti vartotojo kompiuteryje, ar kitame įrenginyje. Jis naudojamas tenante emokykla.lt, tačiau aktyvavus jį savo kompiuteryje galima atsidarius bet kurią office programą perjungti vartotojo paskyrą į progimnazijos  paskyrą tenante viktoropetkaus.lt  ir jūs galėsite naudotis visomis programomis be interneto, tiesiai atidarę  kad ir Word dokumentą iš kompiuteryje esančio aplanko,  pilnai jį redaguoti. Planas suteikiamas visiems mokiniams ir mokytojams, mokymo ir pagalbos mokiniui specialistams, administracijai ir etc. Jis turi savo vartotojo vardą suteikiamą emokykla.lt ir prisijungimo slaptažodį- taip tai dar vienas prie jau turimo A1 plano. .. Planas kiekvienam vartotojui, kol jis bus aktyvus  suteikia galimybę atsisiųsti ir aktyvuoti Office 365 programų paketą penkiuose vartotojo įrenginiuose vienu metu.

 

         Paaiškinimus, kaip naudotis MS Office 365 galimybėmis, taip pat rasite progimnazijos svetainės puslapyje Apie Microsoft Office 365 naudojimą progimnazijoje, bei progimnazijos Teams aplinkoje Talentator sukurtos komandos  Mokytojai mokosi kanale pavadinimu  Microsoft Office 365 ir Teams.

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis