Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

10Rugsėjo 16-22 dienomis Raseinių Viktoro Petkaus progimnazijos bendruomenė aktyviai įsijungė į Europos Judumo savaitės „Saugus ir sveikas tvariai judėdamas“ veiklas. Mokiniams buvo organizuojamos fizinio aktyvumo pertraukėlės, pasirinktose progimnazijos erdvėse vyko netradicinės aktyvios fizinės veiklos. Pradinių klasių mokiniai keliavo į miesto poilsio erdves. Saugiai žygiuodami miesto gatvėmis vaikai aplankė Rasupio, Maironio parkus, augalų labirintą, Magdės šulinį, aktyviai ir draugiškai žaidė žaidimų aikštelėse. Dalyvaudami akcijoje „Mankštink kojas, kvėpuok švaresniu oru!“ turintys galimybę mokiniai ir mokytojai prisidėjo prie švarios aplinkos išsaugojimo ir atvyko į progimnaziją pasirinkta aplinkos neteršiančia transporto priemone: dviračiu, paspirtuku, riedučiais ar tiesiog pėsčiomis.

          Didelė dalis mokinių šeimų, mokytojų priėmė 5000 žingsnių iššūkį - kasdien pasivaikščiojo lauke bent 30 min. Džiugu, kad iššūkį priėmė ir progimnazijos direktorius R. Bružas, visą savaitę vaikščiodamas ir fiksuodamas žingsnius, savo pavyzdžiu skatindamas visą progimnazijos bendruomenę aktyviai judėti ir rūpintis savo fizine bei emocine sveikata. Likime saugūs ir sveiki tvariai judėdami!

 

Organizatorės – pradinių klasių mokytojos Dalia Kosienė ir Ramutė Mockuvienė

                                

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis