Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Kelias į mokyklą!

Vadovėliuose nubudo raidės.

Į klases plačiai duris atvėręs

Grįžo vasaros takais rugsėjis.

Ir po paslaptingą mokslo šalį

   Leidžiasi keliaut visi, kas gali.

Pasiilgę draugų, pasipuošę, su rudeninių žiedų puokštėmis skubėjo mokiniai į savo mokyklą, dabar jau vadinamą progimnazija. Lietus, gąsdinęs paskutinę vasaros dieną, nurimo ir pirma rudens diena buvo graži-šventės metu net nušvito saulutė, atrodo, ir ji sveikino visus. Nuščiuvę, vis dairydamiesi į juos atlydėjusius tėvus, stoviniavo net 53 pirmokėliai.

Juos pažinimo keliu ves mokytojos Laima Borkertaitė, Gražina Šimkevičienė ir Vilma Miklienė. Mokytojų Vaidos Naujokaitienės , Vidos Lazdauskaitės ir Daivos Danusienės globojami progimnazijos slenkstį šiemet peržengė 34 priešmokyklinės grupės vaikučiai. Mokiniai, tėveliai, mokytojai atidžiai klausėsi mūsų mokyklos direktoriaus Ramūno Bružo sveikinimo žodžių. Direktorius pristatė mero Andriaus Bautronio sveikinimą, buvo iškelta Lietuvos valstybės vėliava, Lietuvos valstybės istorinė (herbinė) vėliava su Vyčiu ir Progimnazijos vėliava. Visus su mokslo žinių švente sveikino pirmokėliai, aštuntokų vardu kalbėjo 8a klasės mokinys Jonas, skambėjo daina, mokiniai šoko ,,Lietaus valsą“, mokytoja G. Šimkevičienė ir 5b klasės mokiniai pakvietė pirmokus ir priešmokyklinių grupių vaikus kartu pašokti linksmą šokį. Dar laukė dovanos-progimnazijos direktorius mokiniams įteikė rašiklius, o pirmokams - ir ,,Vaiko konstituciją“. Visi džiaugėsi žalios spalvos rašikliais su progimnazijos vardu. Šventė baigėsi skambučio aidu, kuris kvietė visus į 2021 -2022-ųjų metų pradžią.

Mieli mokiniai, mokytojai, tėveliai, tegul geri darbai ir norai mus visus lydi ištisus mokslo metus!

 

Jaunieji žurnalistai



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis