Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

3   Kai pavasario saulė kyla vis aukštyn ir aukštyn, kai dienos darosi vis šiltesnės ir karštesnės, pamažu suprantame, kada artėja atsisveikinimo metas. Kai vaikučių namuose tėveliai juos stebi miegančius ir negali patikėti, kad jų mažieji taip greitai užaugo, mes, mokytojos, per tuos vienerius metus į 1 klasę išlydime taip pat gerokai paūgėjusius, išdrąsėjusius, daugelį pasaulio mįslių įminusius 20 priešmokyklinukų „Žiniukų“.

   Ar gali išleistuvės būti linksmos? TAIP! Tad mūsų atsisveikinimo istorija prasidėjo vieną saulėtą birželio dieną susitikimu „Palapinių miestelyje“. Vaikai žaidė įvairius žaidimus, sportavo, ilsėjosi, mėgavosi saulutės spinduliais, o pavargę vaišinosi sveikais užkandžiais. „Wow! Tai pati geriausia diena!“, – mokytojai Vidai kalbėjo vaikai.

   O kelionė tęsiasi. „Mes jau dideli, mes pavysim vėją!, – tokiais šūkiais „Žiniukai“ pasitiko „Dviratukų dieną“. Atsargiai, prisiminę saugaus elgesio kelyje, važiavimo dviratukais taisykles, priešmokyklinukai mokyklos stadione įveikinėjo kliūčių ruožus, lenktyniavo, mėgavosi puikia, linksma, energinga, sportine diena drauge su mokytoja Vaida.

   Štai ir atėjo diena, kai mokytojos Vida ir Vaida įteikė būsimiems mokinukams priešmokyklinio ugdymo programos baigimo diplomus. Ir liūdna, ir linksma tuo pačiu. Džiugu, kad su dauguma susitiksime toje pačioje, mūsų mokykloje. O kad šią dieną prisimintume dar ilgai, Deimanto tėtis dovanojo batuto pramogą, o mamytės – skanių užkandžių.

     ...atrakinkite mūsų dovanotais simboliniais rakteliais duris į žinių pasaulį. Sėkmės jums, vaikai!

  

PU mokytojos Vida Lazdauskaitė ir Vaida Naujokaitienė




Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis