Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

2Nori ar nenori, lauki ar nelauki, viskas, kas turi pradžią, turi ir savo pabaigą. Rodos, ką tik rugsėjo skambutis sukvietė visus į klases, o štai jau čia pat ir vasara. Kiekvienas mokinys, mažas ir didelis, žino, jog su vasaros pradžia ateina ir mokslo metų pabaiga. Lietingą birželio 11d. rytą PUG „Bitučių“ grupės vaikučiai su nekantrumu laukė, kad nušvistų saulutė. Po trumpo lietaus tikrai nušvito saulė, ir vaikai su mokytojomis patraukė į Prabaudos miškelį. Eidami vaikai turėjo rasti paslėptas užduotis: pamatyti kaštono medį, iš akmenukų sudėlioti savo vardo raidę, padaryti gėlių paveikslėlį ir kt. Kai visos užduotys buvo atliktos, pavargę, bet laimingi grįžome į žaidimų aikštelę, kur laukė virėjų iškepta pica.

Paskutinį kartą šiais mokslo metais į mokyklą susirinko ir vaikų tėveliai, pabaigti mokslo metus ir suskaičiuoti nuveiktus darbus. Vaikams buvo įteikti priešmokyklinės grupės baigimo diplomai, o tėveliams padėkos. Palinkėjus saugios, šiltos ir įspūdingos vasaros bei gerų mokslų pirmoje klasėje, visi išsiskirstėme atostogauti.

PU mokytoja Daiva Danusienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis