Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

2Kelionės – puikus būdas vaikams įgyti žinių ir ugdyti socialinius gebėjimus. 2a klasės mokiniai mokslo metų pabaigoje, palikdami liūdėti savo tuščią klasę, išsiruošė net į dvi išvykas po Raseinių kraštą. Pirmiausiai apsilankė naujame Dubysos regioninio parko lankytojų centre. Susipažino su lankytojų centro ekspozicijomis, parko vertybėmis. Pagrindinė ekspozicijos tema – „Apdainuotoji Dubysa“. Įdomiausia - žemėlapis su išryškinta Dubysos upe. „Pievose“ integruota dėlionė apie pievų tipus, retuosius augalus „sukaustė“ antrokų dėmesį. O ką jau kalbėti apie pasakų klausymą, dalyvavimą viktorinoje ir sunkų darbą surenkant dėlionę „Drugelis“, nerealų maisto skonį gamtoje, prie Maironio apdainuotos Dubysos, žinių ir įspūdžių gausą, lankantis poeto tėviškėje ir gimtinėje.

   Kelionės yra visai kas kita nei kasdienybė, nes tai yra pokytis, sukeliantis emocijų. Antros kelionės metu antrokai aplankė Nemakščių Aštuonračio muziejų. Jame mokinius sužavėjo gausybė su technika ir krašto istorija susijusių eksponatų. Aplankę Molavėnų piliakalnių kompleksą į savo „atminties dėžutę“ įsidėjo naujos informacijos: Šešuvies upė, Kauprės , Graužių vardai, šlaitų aukštis, Pilėnų ar kita svarbi gynybinė pilis.

   Kelionę baigė Jūkainių pažintiniame rekreaciniame take, džiugiame emociniame fone. Kelionėje matyti vaizdai, išgirsti garsai dar ilgai neleis pamiršti patirtų įspūdžių. Gražių ir saugių vasaros atostogų!

         2a klasės mokytoja Ramutė Mockuvienė




Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis