Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

9Birželio 8-ąją dieną vyko tarptautinio projekto „Aš gamtininkas“ nuotolinė konferencija. Renginyje dalyvavo 48 mokiniai iš įvairių Lietuvos kampelių. Projekte dalyvavo mokiniai, besidomintys ornitologija, entomologija, teriologija, botanika, mikologija bei siekiantys žinių ir gebėjimų tobulinimo šiose srityse. Jaunieji tyrėjai pristatė savo atliktus mokslinius tyrimus. Nepaprastai įdomūs, originalūs ir puikiai pristatyti pranešimai stebino vertinimo komisiją ir kviestinius lektorius. Pranešimuose vyravo biologinės įvairovės (augalų, gyvūnų, kerpių) stebėjimai ir tyrimai.

    Konferencijos metu iš viso buvo pristatytas 31 pranešimas. Puikiai pasirodė mūsų mokyklos mokiniai. 7c klasės mokinys Rojus pristatė tiriamąjį darbą „Vieni slepiasi, kiti įspėja“, 6a klasės mokinys Pijus - tiriamąjį darbą „Paukščiai prie mano namų“, o 6a klasės mokinės Estera ir Karolina tiriamąjį darbą „Kas slepiasi po akmeniu ir kelmu“. Visi konferencijoje pranešimus pristatę tyrėjai gaus dalyvio pažymėjimą, o vertinimo komisijos atrinkti geriausių darbų autoriai (mūsų mokyklos, visi keturi gamtininkai) ir jų mokytojai kviečiami į mokslinę ekspediciją, kuri vyks Lenkijoje (Vyslos žemuma – Štutovas - Slovinji nacionalinis parkas - Helo pusiasalis – Gdynia - Gdanskas).

Esteros ir Karolinos pranešimo nuoroda https://fb.watch/61NAY_864c/

Mokytoja Rasa Vaišvilienė




Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis