Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

  opa ir pa Priešmokykliniais metais vaikai į pažinimo šalį keliavo lydimi linksmų personažų. Priešmokyklinukas mokomąją medžiagą įsisavina žaidimo forma. Tad šiuolaikiški ir gan keistai atrodantys kiškis Opa ir vėžlys Pa vaikus įtraukia į ugdymo procesą, motyvuoja mokytis. Neįprasti Opa ir Pa vardai vaikams patinka, žadina vaizduotę, skatina kūrybiškumą, sudomina ugdantis tiek nuotoliniu, tiek kontaktiniu būdu. Baigiantis mokslo metams, gegužės mėn., personažai atsisveikindami kviečia juos nupiešti, nulipdyti, sukonstruoti, meistriškai sukurti įvairiausiomis priemonėmis.

 

   Rajono parodą organizavo Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnyba ir Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos PU mokytojos Vida ir Vaida. Šiemet paroda pasipildė vaikų saviraišką, fantaziją įrodančiais savitais darbais, kompozicijomis. Raseinių rajono priešmokyklinio amžiaus vaikų kūrybinėje virtualioje parodoje eksponuojami 68 kūrybiniai darbai, ugdytinius dalyvauti paskatino 17 rajono priešmokyklinio ugdymo mokytojų. Virtuali paroda eksponuojama www.rspt.lt facebook paskyroje ir www.viktoropetkaus.lt

   Dėkojame visiems, atsiuntusiems savo darbus parodai: pedagogėms, tėveliams, paskatinusiems kurti, ir vaikams, kuriems išsiųstos padėkos už dalyvavimą.

   Greitai mažieji kūrėjai peržengs mokyklos slenkstį. Ši piešinių paroda – gražus būsimųjų pirmaklasių atsisveikinimas su pamėgtais draugais OPA ir PA: „Geriausi draugai girdi, net jei tu nekalbi“. Turėti tikrą draugą – didelis džiaugsmas, o pati vaikystė žavinga tiek su įsivaizduojamais, tiek su atrastais tikrų tikriausiais draugais.

               Parodos organizatorės -PU mokytojos Vida Lazdauskaitė ir Vaida Naujokaitienė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis