Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

10Balandžio 7 d. vyko respublikos bendrojo ugdymo įstaigų pradinių klasių mokinių ir mokytojų nuotolinė konferencija „Vienas vardas – Lietuva“. Konferenciją jau 11 kartą organizavo Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytojos Regina Kaminskienė, Dalia Kosienė, Vilma Miklienė ir Ramutė Mockuvienė. Šiemet joje dalyvavo 54 mokiniai ir 31 mokytojas iš 19 šalies mokyklų. Konferencijos dalyvius pasveikino Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos metodininkė Saulė Sitavičienė, Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos direktorius Ramūnas Bružas, pavaduotoja ugdymui Eugenija Pagirėnienė ir Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Asta Pagarauskaitė.

  Mokyklos bibliotekininkė Lina Stulgienė visus konferencijos dalyvius pakvietė į nuotaikingą neakivaizdinę kelionę po mūsų mokyklą. Po konferencijos atidarymo dalyviai darbą tęsė keturiose sekcijose. Mokiniai pristatė 37 pranešimus įvairiomis temomis. Vieni pasakojo apie įžymiausias Lietuvos vietas, priminė svarbiausius Lietuvos istorijos įvykius, kiti pasidalino mintimis apie vykdytus projektus, stebėjimus ir tyrimus, įvairias klasės veiklas. Išklausę vieni kitų pranešimus mokiniai ir mokytojos noriai dalinosi patirtais įspūdžiais, džiaugėsi įgyta nauja patirtimi.

 Visi konferencijos dalyviai apdovanoti RŠPT padėkomis.

 Regina Kaminskienė, pradinių klasių mokytoja metodininkė

                                

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis