Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

     2    Ir šiemet mokyklos pradinukai dalyvauja respublikiniame konkurse „Vaikų Velykėlės“, kurį organizuoja labdaros ir paramos fondas „Švieskime vaikus“. Konkursas vyksta net nuo 2014 metų aštuntąjį kartą.

         Kiekvienas pradinukas klasių valandėlių, dailės ir technologijų pamokų metu, susipažinęs su šv. Velykų ir Vaikų Velykėlių papročiais ir tradicijomis, išklausęs paskaitą apie istorinius margučių marginimo raštus, dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėse, kurių metu iš popieriaus iškirpo savo margutį, jį papuošė. Grupė 4b klasės mokinių ir mokytojos Gražina Šimkevičienė, Diana Užemeckienė visus mažuosius margučius suklijavo ant Didžiojo margučio. Sukurtas nuostabus bendras darbas, kuris puošia mokyklos pirmąjį aukštą!

         Paskutinę dieną prieš pavasario (Velykų) atostogas mūsų mokyklą pasiekė labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ dovanos visiems pradinių klasių mokiniams, prisidėjusiems prie Didžiojo margučio. Kiekvienas pradinukas gavo specialiai projektui skirtą Rasos Lazauskaitės knygą „Dviese bijoti drąsiau“, kuri yra šeštojo Nacionalinio vaikų literatūros konkurso (2018 m.) nugalėtoja. Tai pasakojimas apie draugystę, tinkantis ir mažiems, ir dideliems. Pirmieji pasidžiaugs šmaikščiais dialogais, antrieji gal įžvelgs gilesnę įprasčiausių įvykių prasmę. Tai pirmoji Rasos Lazauskaitės knygelė, kurią pati autorė ir iliustravo. Jei pasiilgote šilumos ir juoko – nedvejokite, imkite ir skaitykite! Gražus sutapimas, kad knygos mokyklą pasiekė balandžio 2-ąją dieną – Tarptautinę vaikų knygos dieną.

         Po atostogų mokinių dar laukia gražiausių margučių rinkimai, ridenimo varžybos.

       Pailgintos mokymosi dienos grupės vyresnioji auklėtoja Reda Baltkojienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis