Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

dramblys58Ar galiu išspręsti ginčą? Aš žinau, ką daryti! Koks mano emocijų dramblys? Į tokius ir daugelį kitų klausimų Žiniukų“ grupės priešmokyklinukai ieškojo atsakymų, sprendimo būdų. Atlikdami Draugiškos SEU olimpiados DRAMBLYS“ užduotis, tobulino 5 pagrindines socialines kompetencijas: savimonę, savitvardą, socialinį sąmoningumą, tarpusavio santykius, atsakingų sprendimų priėmimą. Kaip patiko nors trumpam pavirsti“ į dizainerius ir sukurti SAVO stiliaus marškinėlius, kuriuose atsispindėtų nuotaika, pomėgiai, svajonės, patinkančios spalvos!

Ar mėginote kada nors nupiešti laimės emociją? O Žiniukai“ piešė, pasakojo, rodė, kaip atrodo būdami laimingi, ir pasirinktam gyvūnėliui padovanojo“ žmogišką laimės emociją.

Pasakoti, kas džiugina, liūdina ar supykdo, nėra lengva, tačiau tai padeda labiau pažinti vienas kitą ir sužinoti, koks gi tas mano emocijų dramblys“?

Visos olimpinės savaitės metu priešmokyklinukai mokėsi išklausyti ir gerbti vienas kitą, pažvelgti į situaciją iš draugo perspektyvos, įvertinti savo stiprybes, užjausti kitus, prisiimti atsakomybę, reflektuoti. Su džiaugsmu pripažino, kad tai olimpiada, kurioje nugalėtojai yra visi!

PU mokytoja Vida Lazdauskaitė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis