Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

pug3Kovo 11-ąją mokykloje ir namie šiemet šventėme kitaip: bendruomenėje buvo susitarta dirbant nuotoliniu būdu šią datą paminėti patraukliomis, aktyviomis formomis ir ugdytis kūrybiškumo, pilietiškumo ir bendradarbiavimo kompetencijas, gilinti žinias apie Lietuvos istorijos raidą. Numatėme veiklas: dalyvauti viktorinoje ir geriau pažinti savo krašto istoriją bei rašyti laišką Lietuvos istorijai; pagaminti pavasarinių gėlių žiedų ir jais papuošti savo namų bei mokyklos erdves; atliekant veiklas bendrauti ir bendradarbiauti.

Viktorinoje „Lietuviais esame mes gimę“, kurią organizavo istorijos mokytojas Tomas K., aktyviausi buvo 5b, 7a, 8a, 8b klasių mokiniai, kūrybinėje akcijoje „Sušildykime Lietuvą pavasariniais žiedais“ menines kompozicijas sukūrė 1c, 2a, 3a klasių ugdytiniai ir jų mokytojos, Regina K., Ramutė M. bei Rita G. Priešmokyklinės grupės vaikučiai (mokytojos Vaida N., Vida L., Daiva D.), 6b ir 8b klasių mokiniai (klasių vadovės Irena K. ir Vaida A.) originaliai pasveikino Lietuvą savo pagamintais „suvenyrais“, mokytoja Rasa V. savo karpiniais papuošė mokyklos 1 aukšto langus. 5b klasės mokinys Naidas T. dalyvavo prezidento Gitano Nausėdos inicijuotame konkurse ir tapo laureatu (jo mokytoja Laima B.). Žiūrėdami apie jį ir kitus konkurso dalyvius TV laidą „Įdomios pamokos“. Kovo 11-oji. Akcija „Laiškas istorijai“, klausėmės pasakojimų ir dainų apie Lietuvą, gilinome žinias apie Lietuvos istorijos raidą, džiaugėmės mūsų mokinio pergale ir patyrėme daug teigiamų emocijų.

Džiugu, kad Lietuvą pasveikinome vaikiškais, bet gražiais ir prasmingais darbais!



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis