Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

          2Metams baigiantis pradinių klasių mokiniai buvo pakviesti dalyvauti akcijoje „Karjera 2020“. Pradinių klasių mokytojos, pailgintos mokymosi dienos grupių auklėtojos pagal pateiktas rekomendacijas savarankiškai organizavo pasirinktas veiklas, ugdymą karjerai integravo į mokomuosius dalykus. Atsižvelgiant į sudėtingą šiandieninę situaciją, veiklos buvo vykdomos tik vienos klasės mokiniams ir tik jų klasėse arba nuotoliniu būdu.

 

                Su mokiniais klasių valandėlių, pamokų, pailgintos mokymosi dienos grupių užsiėmimų metu ar pasikvietus tėvelius, senelius, kurie papasakotų apie savo profesiją nuotoliniu būdu „Zoom“ platformoje, išsiaiškino sąvokos „karjera“ reikšmę, galėjo aptarti, kodėl žmonės dirba, susipažinti su pasirinktomis profesijomis, nupiešti savo svajonių profesiją ir apie ją papasakoti bendraklasiams.

     Karjeros kompetencijų ir gyvenimo įgūdžių ugdymas yra sudedamosios ugdymo turinio dalys, kurių įgyvendinimas priklauso nuo ugdymo aplinkos, ugdymo standartų, ugdytojų kompetencijų. UK veiklos, kuriose mokiniams padedama aktyviai pažinti įvairias užimtumo sritis, profesijų ypatumus ir karjeros galimybes, kaupti darbo patirtį, ugdytis profesinę motyvaciją bei planuoti būsimą karjerą, vyksta ne tik karjeros savaitės metu, bet ir visus mokslo metus.

 

Akcijos „Karjera 2020“ organizatorės - pradinių klasių mokytojos metodininkės

Diana Užemeckienė, Lina Baltrušaitienė, Gražina Šimkevičienė,

pailgintos mokymosi dienos grupės vyresnioji auklėtoja Reda Baltkojienė

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis