Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

        bebras Bebras yra tarptautinė iniciatyva, kurios tikslas – skatinti informatiką ir informatinį mąstymą tarp įvairaus amžiaus mokinių. Moksleivių informatikos ir informatinio mąstymo konkurso „BEBRAS" vyko 2020 m. lapkričio mėn., kuriame dalyvavo 12 mūsų mokyklos 6 - 7 klasių mokinių.
         Mokiniai registravosi konkurso svetainėje www.bebras.lt. Tuo metu ugdymas vyko nuotoliniu būdu, todėl konkurso dieną sutartu laiku patvirtinau mokiniams leidimus, o jie namuose prie kompiuterių atliko 45 min. testą Bebro varžymų lauke. Mokiniams buvo sunku, nes testų klausimai ir užduotys apima visas informatikos sritis ir yra integruoti su kitais mokslais.

 

          Bebro uždavinių tipai yra dvejopi: testo formos (pasirenkamo atsakymo) ir interaktyvios užduotys. Interaktyvios užduotys dar skirstomos pagal interaktyvumo lygį: mažo (įrašyti atsakymą į langelį), vidutinio (nutempti, sudėlioti objektus), didelio (kurti uždavinio atsakymą).
Vietos savivaldybėje laimėtos vietos: 1 vieta -Titas Ševelis, 6c kl., 2 vieta - Dominykas Virkutis, 7a kl., 3 vieta - Viltė Martinaitytė, 6b kl.
Dėkoju mokiniams, pasiryžusiems dalyvauti konkurse. Jie apdovanoti organizatorių padėkomis.

      Informatikos mokytoja metodininkė J. Varpučinskienė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis