Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Kovo 8 – oji – Tarptautinė Moters diena. Diena, reikalaujanti žydinčių gėlių, plačių šypsenų ir kuo gražiausių linkėjimų. Šiais metais mokykloje kovo 8 – oji buvo paskirta puokštėms, jų kūrybai. Mokyklos bendruomenė buvo skatinama išlaisvinti savo fantaziją, kuriant gėlių puokštes iš įvairiausių medžiagų ir įvairiomis technikomis, pristatant Tarptautinės moters dienos proga surengtoje parodoje „Dovanoju Tau“ ir taip pat pretenduojant į „Metų floristo“ titulą, kurį įsteigė ugdymo karjerai koordinatorė H.Gailienė. Žavu ir sveikintina, kad puokščių buvo prigaminta pačių įvairiausių: iš plunksnų, popieriaus, plastiko, tikrų ir megztų gėlių... O ir dalyvių skaičius įrodė, kad mūsų mokykloje yra aktyvių ir kūrybiškų ne tik mokinių, bet ir mokytojų. Dailės ir technologijų mokytoja D.Dambrauskaitė sukūrė itin originalią puokštę. Žiūrovai, atėję pasigrožėti kitų sukurtomis puokštėmis, galėjo rinkti labiausiai jiems įspūdį padariusį kūrinį.

Visi dalyvavusieji neliko nepastebėti ir neapdovanoti. Įsteigtos padėkos, gėlės ir saldainiai už originaliausią – 1b klasės, kūrybiškiausią – 10c klasės, spalvingiausią – „Maironiečių“, daugiausiai žiūrovų balsų surinkusią – D.Didjurgio (3a kl.) puokštes, o taip pat padėka ir žydinti gėlytė įteikta aktyviausiai komandai – 2b klasei.

Ugdymo karjerai koordinatorė H.Gailienė įsteigė 2 nominacijas „Metų floristas“, iš kurių vieną laimėjo 7c klasės mokinė Ingrida Grigaitė, o kitą – dailės ir technologijų mokytoja D.Dambrauskaitė. Laimėtojos džiaugėsi įvertinimais ir savo ryžtu sudalyvauti parodoje.

Bibliotekininkė Lina Stulgienė

Soc.pedagogė Beata Vaičekauskienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis