Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Anksti ryte nuskambėjęs žadintuvas priminė: vasara baigėsi, išaušo Rugsėjo 1-osios rytas. Tad visi, kurie mokysis Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje, skubėjo į Mokslo ir žinių šventę. Prie mokyklos susirinko net 38 priešmokyklinės grupės vaikučiai, kuriuos globos 3 mokytojos: Vaida Naujokaitienė, Vida Lazdauskaitė ir Daiva Danusienė. Smalsūs ir nekantrūs būriavosi net 57 pirmokėliai. Šiais mokslo metais į pažinimo šalį juos ves mokytojos Vida Petrauskienė, Dalia Kosienė, Regina Kaminskienė. Netoliese susitikimu su draugais ir mokykla džiaugėsi dešimtokai. Kitų klasių mokiniai rinkosi stadione ir susitiko su savo draugais bei klasių vadovėmis. Buvo perskaitytas Raseinių rajono savivaldybės ir mero A. Bautronio sveikinimas.

          Lietuvos Respublikos vėliavą, prieš naujus mokslo metus pašventintą Raseinių parapijos klebono ir dovanotą Raseinių rajono savivaldybės mero, pakėlė 10 klasės mokinys Kristupas. Šventėje dalyvavo ir visiems bendruomenės nariams sėkmingų ir sveikų metų linkėjo Raseinių rajono savivaldybės administracijos direktorius, mūsų mokyklos mokinys Edmundas Jonyla, Raseinių rajono savivaldybės tarybos nariai – Antanas Kilčiauskas, taip pat mūsų mokyklos mokinys, bei Jūratė Garliauskienė. Nuoširdžiai į visus susirinkusiuosius kreipėsi Vida Linkytė, mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui, laikinai atliekanti direktorės pareigas. Ji pabrėžė, kad šie mokslo metai ypatingi: dėl koronaviruso grėsmės visi turime būti atsakingi ir už save, ir už kitą.

 Šventę nuskaidrino ne tik geras, saulėtas oras, svečių malonūs sveikinimo žodžiai, bet ir šokis, daina, linksmi pirmokų bei dešimtokų sveikinimai, visų šypsenos ir puiki nuotaika.

Pradėjome kelionę į mokslo šalį. Tegul ji būna sėkminga, lai rugsėjo varpelis mus visus veda į Gerumo, Mandagumo, Sąžiningumo, Rūpestingumo bei Darbštumo šalį!

 

Jaunieji žurnalistai

 



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis