Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1       Liepos 21 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos 2a klasės mokiniai dalyvavo Valstybės Pažinimo Centro suplanuotoje edukacinėje programoje „Valstybė- tai mes!“, kuri vyko Birštone.

       Visą dieną Birštono centre vyko Valstybės pažinimo centro dirbtuvės, kurių metu buvo bendraujama su vaikais kalbant apie pilietiškumą, apie Lietuvos Respublikos Prezidento instituciją, prezidentų hobius. Dalyviai galėjo pasidaryti mažą dovanėlę su Lietuvos simboliais.

       Birštono parapijos Carito bendruomenės namuose antrokai dalyvavo edukacijoje „Teritorija ir gyventojai“. Čia buvo rodomas įvadinis Prezidento filmukas. Vyko trumpa diskusija apie dabartinį Lietuvos Prezidentą Gitaną Nausėdą.

Pažaidus susipažinimo žaidimą „Tas, kuris“, vaikai buvo suskirstyti į 5 komandas ir dirbo prie savo stendų, atlikdami įvairias užduotis. Atliktas užduotis antrokai turėjo pristatyti. Refleksijoje dalyvavo ir ponia Diana Nausėdienė. Vaikai jai turėjo pasakyti, ką nauja ar įdomaus šiandien pavyko sužinoti. Taip pat visi pasirašė ,,Priesaiką Lietuvos Respublikai“ ir ją garsiai perskaitė.

 

       Antrokai grįžo linksmi ir kupini įspūdžių, nes ne tik pasitikrino savo žinias, bet ir sužinojo daug nauja, susipažino su bendraamžiais iš kitų miestų, o svarbiausia-turėjo galimybę užduoti klausimų pačiai Prezidento žmonai.

       Dėkojame Raseinių rajono Savivaldybei, padėjusiai organizuoti šią turiningą išvyką.

Mokytoja Rita Goleckienė


Very Simple Image Gallery:
Could not find folder C:\Apache\htdocs\petkus/images/naujienoms2019/2abirstone/


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis