Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Pailgintos mokymosi dienos grupės mokiniai nuotoliniu būdu dalyvavo labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ organizuotose „Vaikų Velykėlėse 2020“.

       Peržiūrėję atsiųstas skaidres „Margučių raštai“, atsispausdinę margučio trafaretą arba nusipiešę nurodyto dydžio margutį, su juodu flomasteriu jį papuošė įvairiausiais raštais, nufotografavo ir atsiuntė man, grupės auklėtojai. Teko nuotraukas šviesinti, atspausdinti ant spalvoto popieriaus, iškirpti ir suklijuoti ant Didžiojo margučio. Nėra jis toks tobulas ir gausus kaip kiekvienais metais, kai dalyvaudavo visi mokyklos pradinukai, bet tikrai padarytas iš širdies.

 

       Dėkoju visiems grupės mokiniams, kurie atsiuntė savo margučius, o taip pat ir jų tėveliams už vaikų paraginimą. Ačiū ir mokytojos Gražinos anūkams Ievai, Aistei ir Gvidui, prisidėjusiems prie Didžiojo margučio puošimo.

       Kiekvieno, dalyvavusio Vaikų Velykėlėse, laukia labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ dovana – rašytojo Povilo Villuveit knyga „Spinčius“. Ši knyga yra penktojo Nacionalinio vaikų literatūros konkurso pirmosios premijos laimėtoja.

       Knygos jau mokykloje ir jas bus galima atsiimti po karantino.

Pailgintos mokymosi dienos grupės vyresnioji auklėtoja Reda Baltkojienė

 



 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis