Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1    Šiandieninis nuotolinis mokymasis-didžiulis iššūkis visiems. Džiaugdamasi savo 2a klasės mokiniais, kurie taip puikiai dalyvauja tokiame ugdymo (-si) procese, suorganizavau jiems virtualią edukacinę išvyką į rašytojos ir iliustruotojos Kotrynos Zylės kambarį. Autorė vedė ypatingą mitologijos pamoką pagal savo parašytą ir iliustruotą knygą „Didžioji būtybių knyga“ . Ji vaikams papasakojo apie senąjį lietuvių tikėjimą, kai kiekviena svarbi žmogaus gyvenimo sritis turėjo po ją saugančią būtybę, deivę ar dievaitį.

Su vaikais diskutavo, ką mitinės būtybės, kiekviena pagal jai būdingas savybes, galėtų veikti šiais laikais. Vaikai klausinėjo, kaip autorė iliustruoja knygas, per kiek laiko jas sukuria, ko reikia, kad būtum rašytoja. Smagu, kad antrokai pamiklino pirštus ir pajudėjo prie savo ekranų, o susitikimo pabaigoje pasitikrino, kokios žinios sugulė į atminties kerteles.

 

Mokytoja Rita Goleckienė

 



 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis