Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

usklanda-zvilgsnisKovo 7-ąją mes, „Jaunųjų mokslininkų“ būrelio nariai – Pijus Kreimeris, Julija Juškaitė, Rugilė Damašauskaitė, Tomas Bubulas ir Gabija Kvietkutė – kartu su biologijos mokytoja Rasa Vaišviliene vykome į 22-ą kartą vykusį respublikinį konkursą „Mano žvilgsnis į supantį pasaulį“. Dalyviai atvyko iš įvairių Lietuvos miestų. 16 komisijos narių išklausė 89 pranešimus, kurie stebino savo unikalumu ir moksliškumu.

Po darbų pristatymo mokiniai buvo pakviesti į edukacinius užsiėmimus: „Saugiai į mokyklą – saugiai į namus“, „Aviamodelio konstravimas ir laidymas“, „Mus supantys fizikiniai ir cheminiai virsmai“, „Protmūšis“ ir „iGem“ . Mokytojai dalyvavo seminare „Kūrybiškumo ugdymas“. Už dalyvavimą respublikiniame konkurse gavome dalyvio pažymėjimą ir dovanėlę. Geriausių tiriamųjų darbų autoriai buvo apdovanoti pagyrimo raštais, diplomais ir dovanomis. Laureatu tapo ir mūsų mokyklos 7b klasės mokinys Tomas Bubulas, o pagyrimo raštais apdovanoti šie mūsų mokyklos mokiniai: 5a klasės mokinys Pijus Kreimeris , 7a klasės mokinės Gabija Kvietkutė ir Julija Juškaitė. Už didelę pagalbą dėkojame biologijos mokytojai Rasai Vaišvilienei.

 

Jaunosios mokslininkės ir žurnalistės Julija ir Gabija



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis