Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Sausio 10 dieną minėjome mokyklos 101 gimtadienį. Apie tai liudija pasakojimai.

„Kai kurie 8a klasės mokiniai dalyvavo viktorinoje „Mano mokykla“, o su kitais keliavome prisiminimų labirintais. Pirmiausia skaitėme ir aptarėme buvusių mokinių prisiminimus, o paskui kūrėme savo prisiminimų istorijas. Vienų išėjo linksmesnės, kitų liūdnesnės, bet tai įvykiai, kurie primena mokyklą ir joje praleistus metus“.

         „Po diskusijos apie mokyklos istoriją, pateikčių peržiūros, 3c klasės mokiniai „kepė“ mokyklos gimtadieniui tortą. Trečiokai linki kuo ilgiausių metų mūsų mokyklai!“

         „4a klasės mokiniai šventė mokyklos gimtadienį taip pat kepdami pyragus“.

         „4c klasės valandėlė, skirta mokyklos gimtadieniui paminėti, vyko mokyklos muziejuje. Prieš tai mokiniai gavo užduotis. Muziejuje klausėsi pasakojimo apie mokyklos istoriją, muziejaus įkūrimą, ieškojo informacijos pagal užduotis. Vėliau atsakė į klausimus, pasidalino mintimis apie mokyklą“.

         „5a kl. mokyklos gimtadienio proga įsivertino save ,,AR AŠ - MOKYKLOS PATRIOTAS? pagal šiuos kriterijus: mokymasis, socialinė veikla, uniformos nešiojimas, lankomumas, mokinio taisyklių laikymasis, mokyklos garbės gynimas renginiuose, priemonių turėjimas. Didžiausias patriotas - Pijus. Ilgiausių metų mes linkime mokyklai!“

          „6c klasė mokyklos 101-ąjį gimtadienį šventė taip: piešė, spalvino, pagamino sveikinimų ir linkėjimų mokyklai žemėlapį. Linksmai vaišinosi ir diskutavo apie mokyklos ateitį... Buvo labai smagu“.

          „2b klasės mokiniai lankstė laivelius, juos papuošė savo mintimis apie mokyklą“.

          „Pailgintos mokymosi dienos grupės Nr. 1 mokiniai piešė mokyklą, dailyraščiu užrašė savo mintis apie mokyklą. Sukurtais darbais papuošė mokyklos biblioteką.

           Po pamokų linksminomės diskotekoje!

           Dar ilgai gyvuok, mano mokykla!



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis