Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

atgimokyklasŠiais metais Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinė mokykla prisijungė prie Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijos Europos Sąjungos departamento organizuojamo   projekto „Atgal į mokyklas“. Šio projekto metu užsienio reikalų ministerijos diplomatai vyksta į Lietuvos mokyklas ir praveda pamoką – taip vienai dienai tapdami mokytojais, galinčiais mokiniams įdomiai papasakoti apie Europos Sąjungą.

Lapkričio 21 d. mūsų mokykloje lankėsi Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijos ambasadorius ypatingiems pavedimams Dainius Junevičius. Jis papasakojo apie Europos Sąjungą, jos struktūrą, apie Lietuvą Europos Sąjungoje, kuo narystė joje svarbi ir naudinga Lietuvai, ką reiškia būti Europos sąjungos piliečiu.

„Atgal į mokyklas“ – visos Europos Sąjungos mastu vykdomas projektas, kurio tikslas yra atkreipti jaunimo dėmesį į Europos Sąjungą, skatinti domėjimąsi europinėmis temomis.

      Bibliotekininkė Henrika Gailienė   

                                 

        

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis