Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

        1 Rugsėjo 16-22 d. respublikoje vyko renginiai, skirti judumo savaitei. 2019 m. Europos judumo savaitės tema - „Žingsniuokime kartu“. Mūsų mokyklos mokiniai aktyviai įsijungė į šią akciją. Pertraukų metu dalyvavo akcijoje „Apibėk mokyklą“, daug laiko praleido žaisdami gryname ore.

         Rugsėjo 20 dieną 1a (mokytoja Ramutė Mockuvienė) ir 4b (mokytoja Dalia Kosienė) klasių mokiniai gražiai bendraudami ir bendradarbiaudami išsiruošė pėsčiomis į Raseinių miesto Maironio parką. Jame vyko pradinių klasių mokiniams skirtas edukacinis sporto renginys „Judumo labirintas“.

          Renginio metu buvo pristatytas įdomiausias užsiėmimas - orientavimosi sporto labirintas. Mokiniai, susipažinę su užduočių atlikimo taisyklėmis, sėkmingai jas atliko, išbandė savo jėgas. Buvo smagu ir įdomu. Judumo savaitė suteikė puikią progą pamąstyti, su kokiais iššūkiais susiduria žmonės, paraginti keisti savo įpročius – judėti darniai. Mūsų mokyklos mokiniai tęs judumo savaitę ir rugsėjo 24 dieną dalyvaus 1-4 klasių mokinių sporto šventėje „Sportuokime kartu“.

               Pradinių klasių mokytoja metodininkė Ramutė Mockuvienė




Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis