Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

citadele

Kad ir koks karštas birželio sekmadienis išaušo Kaune, bet į „Citadele Kauno maratoną“ susirinko vėl gausus būrys Lietuvos ir užsienio bėgikų. Iš viso maratono, pusmaratonio, 10 km, 5 km ir 1,5 km šeimų bei 400 m vaikų bėgimuose varžėsi daugiau nei 5000 dalyvių iš 38 pasaulio valstybių. Įvairiose distancijose dalyvavo net penki Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių dalyviai. Nepabūgę saulės ir alinančio karščio, jėgas išbandyti atvyko ir mūsų mokyklos bėgimo mėgėjai, susibūrę į SK „Legiono“ komandą.

Pirmieji startavo maratono ir pusmaratonio bėgikai, tarp kurių 21 km. distancijoje dalyvavo ir komandos vadovas Aidas Kavaliauskas. Popiet gausus būrys bėgikų grūmėsi 1,5 km šeimų bėgime. Jame debiutavo mūsų komandos atstovė Jonė Klimaitė. Tai buvo jos pirmosios tokio rango varžybos, todėl kartu su Jone šį nuotolį įveikė ir komandos vadovas. O pačia masiškiausia rungtimi tapo „R1“ 5 km bėgimas, kur varžėsi virš 1000 dalyvių. Čia dalyvavo mūsų mokyklos bėgikai: Mantas Šepialis, Rugilė Švagždytė, Kornelija Baužaitė, Evelina Baužaitė ir Airidas Zykas. Sėkmingiausiai pasirodė Kornelija, savo amžiaus grupėje užėmusi 23 vietą, o Mantas- 45 vietą.

Mūsų komandos bėgikai teigė, jog tikrai buvo karšta, tikrai buvo daug žmonių, bet iškovoti atminimo medaliai, rėmėjų dovanos ir puiki nuotaika atpirko viską. Iki susitikimo rugsėjo mėnesį XVI-ajame „Danske Bank Vilniaus maratone“!

Komandos vadovas Aidas Kavaliauskas


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis