Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Birželio 7 dieną mūsų mokykloje vyko gražia tradicija tapęs renginys – 5-10 klasių mokinių Tėvų diena „Mokykla ir šeima“. Šie metai – 2019 – ypatingi mūsų mokyklai – sausio 10 dieną atšventėme mokyklos 100 metų jubiliejų.          

Kas yra mokykla? Atsakymų į šį klausimą gali būti daug ir įvairių, nes kiekvienas žmogus buvo, yra arba dar bus susijęs su mokykla. Vienas iš galimų atsakymų – tai vieta, kur žmogus augina save ir ieško savęs, ugdo savo asmenybę, dėliojasi savo vertybes, principus, prioritetus, įgyvendina pirmuosius tikslus ir siekia naujų, tolimesnių.

Mokykla – tai žmonės, kurie padeda mažam žmogui ieškoti savęs ir auginti save.

 

Tėvai ir mokytojai turi vieną siekiamybę – užtikrinti, kad vaikas mokykloje būtų visapusiškai ugdomas, jaustųsi saugus ir tobulėtų kaip asmenybė.

Pasivaikščioję po mokyklą, pasigrožėję savo vaikų, mūsų mokinių, kūrybiniais darbais, apžiūrėję parodas, tėvai susirinko mokyklos aktų salėje. Žiūrėdami skaidres, visi susirinkusieji galėjo pasidžiaugti mūsų mokyklos gyvenimu, pasiekimais, darbais ir pramogomis.

               Visa mokyklos bendruomenė gali pasidžiaugti, kad mokykloje yra nemažas būrys aktyvių ir stropių mokinių, kurie labai gerai ir gerai mokosi, dalyvauja įvairiose olimpiadose bei konkursuose, laimi prizines vietas, yra aktyvūs įvairiose mokyklos veiklose. Gražiausi žodžiai buvo skiriami Tėveliams už rūpestį, gerumą, pagalbą ir puikius vaikų pasiekimus. Mokyklos direktoriaus pavaduotojos ugdymui įteikė padėkas 5-10 klasių mokiniams ir jų tėveliams.

Mes džiaugiamės ir didžiuojamės visais įvairaus amžiaus mokiniais, kurie ne tik labai gerai mokosi, šauniais pasiekimais rajone ir šalyje garsina mūsų mokyklos vardą, atranda laiko dalyvauti įvairiose akcijose, projektinėje bei savanoriškoje veikloje. Prieš savaitę mokykloje vyko Šauniausio mokinio konkursas. Konkurso organizatorė, muzikos mokytoja Daiva Rapolienė, įteikė apdovanojimus 5-10 klasių šauniausiems mokiniams: penktokui Jonui Keparučiui, šeštokei Gabijai Kvietkutei, septintokui Augustui Baniui, aštuntokei Evelinai Jociūtei, devintokui Vykintui Barčui ir dešimtokui Henrikui Mutului.

Renginyje skambėjo 5a, 6b, 7a, 7c bei 8b klasių kolektyvų dainos, nudžiugino savo dainomis solistės Austėja bei Ugnė.

Dėkojame visiems Tėveliams, atvykusiems į mūsų senąją mokyklą, linkime kuo geriausios sveikatos, kantrybės, saulės šviesos ir žmonių gerumo. O mes sakome: iki kitų susitikimų – lauksime Jūsų mūsų mokyklos jubiliejinėje šventėje, kuri vyks šių metų birželio 21 d. 17 val. aktų salėje.



 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis