Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Vasario 16- oji mūsų tautai – svarbi data, kurią norisi paminėti prasmingai ir aktyviai. 1918 m. vasario 16 d. Lietuvos taryba pasirašė Lietuvos nepriklausomybės aktą. Vasario 16-tosios aktas skelbė, kad Lietuvos Taryba atskiria Lietuvą nuo visų valstybinių ryšių, kada nors buvusių su kitomis tautomis.

Norėtųsi, kad ši Vasario 16 – oji jaunajai kartai asocijuotųsi su didžia švente valstybei, prie kurios turi prisidėti ir jie. Pedagogų bendruomenė turi padėti rasti kelią į supratingumą,  patriotiškumą, bendrumo jausmą. Mokyklos bibliotekoje buvo paruošta vaizdinė medžiaga Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti bei pasiūlyta visai mokyklos bendruomenei piešti savo Lietuvą taip, kaip jaučia ir mato ją savo širdyje. Su kiekvienu teptuko potėpiu kūrėsi šviesi, jauki ir tokia miela „Mano Lietuva“. Sukurtas piešinys papuošė mokykloje vykusį protų mūšį „Aš - lietuvis“, skirtą Vasario 16 – ajai paminėti.

Bibliotekininkė Lina Stulgienė


 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis