Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

    1 Jau antri metai mūsų mokyklą pasiekia labdaros ir paramos fondo „Švieskime vaikus“ knygos. Fondo misija – aprūpinti Lietuvos bibliotekas, mokyklas, darželius geriausiomis lietuvių autorių knygomis. Pradinių klasių mokiniai ir šiemet dalyvavo fondo organizuotame konkurse „Vaikų Velykėlės“. Kiekvienas, prisidėjęs puošiant Didįjį margutį, sulaukė dovanos – vaikų rašytojos Ignės Zarambaitės knygos „Stebuklingi senelio batai“. „Stebuklingi senelio batai“ – pasakojimas apie berniuką, vardu Enrikas, kuris gyvena kaip kiti pasaulio vaikai, – nenoriai dalijasi kambariu su seserimi, pasiutusiai mėgsta lakstyti mokyklos koridoriais per pertraukas, dievina ledus ir liūdi, susidūręs su neteisybe. Kai netenka senelio, Enrikui atrodo, kad jau niekada nebeturės tokio gero draugo, nebeišgirs tokių įdomių istorijų, ir fotelis svetainėje amžinai liks riogsoti tuščias. Bet tuomet jis atranda... senelio batus. Ir prasideda stebuklai!“

     Dėkojame labdaros ir paramos fondui „Švieskime vaikus“, o mokiniams linkime kartu su knygos veikėju Enriku atrasti stebuklus.

     Pailgintos mokymosi dienos grupės vyresnioji auklėtoja Reda Baltkojienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis