Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Jau ne vienerius metus Paupio daugiafunkcį centrą sieja graži draugystė su Jurbarko kultūros centro kapela „Santaka“. Todėl, kai 2018 m. pabaigoje gavome kapelos vadovo Petro Pojavio kvietimą parengti bendrą programą „Kunigų poetų dainos“, nė akimirkos nesuabejojome ir suskubome ruoštis. Programai reikėjo paruošti net 11 kūrinių, tad ansambliečiai nuoširdžiai stengėsi kuo geriau pasiruošti.

Gegužės 10 dieną skubėjome į Jurbarko kultūros centrą, kur įvyko pirmasis mūsų ir kapelos „Santaka“ bendras pasirodymas. Be mūsų programoje dar dalyvavo Šiluvos parapijos klebonas kun. Erastas Murauskas, su jaunuoju pagalbininku atlikęs keletą dainų. Renginio režisierė ir vedančioji Danutė Samienė skaitė prasmingas kunigų poetų mintis, pateikė faktų apie jų gyvenimus, kūrybą. O mums džiugu buvo dainuoti daugeliui žinomas dainas („Už Raseinių, ant Dubysos“, „Eina garsas“, „Giedu dainelę“ ir kt.). Malonu buvo jausti žiūrovų palaikymą.

Specialistė kultūrai Gerda Lapinskaitė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis