Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

       krazantesprogimn  Balandžio 24 d. Kelmės „Kražantės" progimnazijoje vyko respublikinė pradinių klasių mokinių ir mokytojų konferencija „Noriu žinoti". Konferencijos tikslas – plėtoti pradinių klasių mokinių pažinimo, komunikavimo, kultūrines bei socialinio sąmoningumo, tarpusavio santykių kompetencijas. Jau ne pirmi metai mūsų mokyklos mokiniai ir mokytojos dalyvavo konferencijoje.

Stendinį pranešimą ruošė 1c (mokytoja Lina Baltrušaitienė) ir 3c (mokytoja Regina Kaminskienė) klasių mokiniai, 2c (mokytoja Vilma Miklienė), 4d (mokytoja Ramutė Mockuvienė) ir 3b (mokytoja Dalia Kosienė) klasių mokiniai ruošė pateiktis įvairiomis temomis. Mokiniai taip pat susitiko su Kelmės Mažojo teatro aktoriumi Modestu Vaitkevičiumi. Vyko gyva diskusija apie aktorystės meną. Po to mokiniai dirbo praktikumuose: „Jausmų pievoje" pagal muziką piešė gėlių pievą, „Gyvybės medyje" iš gamtinės medžiagos pynė medžius, „Rankų meditacijoje" pasigamino apyrankes, „Rankų magijoje" iš lipnios juostos sukūrė gėlę, „Rašymo terapija" buvo skirta mokytojoms, kurios mokėsi rašyti tikrą laišką! Konferencijos dalyviai į namus grįžo ne tik gerai nusiteikę, bet su dovanomis ir padėkomis.
         Pradinių klasių mokytoja metodininkė Vilma Miklienė

 


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis