Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

   1       Balandžio 18-19 dienomis ir mūsų mokyklos mokiniai aktyviai dalyvavo respublikinėje akcijoje „Darom 2019“. Ketvirtadienį mokyklos aplinką tvarkė 3a kl. (klasės vadovė V. Petrauskienė), 5a kl. (klasės vadovė A. Steponavičienė) ir 5b kl. (klasės vadovė J. Sokienė) mokiniai. Penktadienį mokyklos aplinką ir stadioną tvarkė 5c kl. (klasės vadovė V. Jovaišienė, mokytojas A. Kavaliauskas), 6a kl. (klasės vadovė O. Uselienė), 6c kl. (klasės vadovė J. Kilkiuvienė, mokytojas J. Gailius), 9a kl. (klasės vadovė R. Varneckienė, mokytojas A. Kavaliauskas), 8b kl. (mokytoja D. Dambrauskaitė) mokiniai.

 8b kl. 20 mokinių su mokytoja G. Karčauskiene, klasės vadove I. Kobiene ir Dubysos regioninio parko vyr. ekologu V. Greičiumi stebėti gamtos ir rinkti šiukšlių išvyko į Plembergo tvenkinių teritoriją. Iš viso šiemet akcijoje dalyvavo apie 150 mokinių. Dėkojame visiems, ir mokiniams, ir mokytojams, kurie parodė iniciatyvą ir kartu įrodė, kad žino, kaip tvarkyti, rinkti, rūšiuoti atliekas, tausoti ir saugoti gamtą.



 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis