Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Mažasis pirmokėlis nedrąsiai skaičiuoja mūsų valstybės metus... 95? Tai daug ar mažai? Lyginant su žmogaus amžiumi - daug, žinant Lietuvos istoriją - mažai. Taip, mažasis žmogau,  Lietuvai šiemet - tik 95!

Vasario 13 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos pradinio ugdymo klasėse (Kalnų g. 3) vyko jau tradicine tapusi Raseinių rajono pradinių klasių mokinių konferencija „Vienas vardas – Lietuva“, skirta Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Konferenciją organizavo pradinių klasių mokytojos metodininkės: Regina Kaminskienė, Ramutė Mockuvienė, Vilma Miklienė, Saulė Tiškuvienė, Liuba Vaigauskienė ir Dalia Kosienė. Mažuosius pranešėjus pasveikino mokyklos direktorius Gediminas Diržys, pavaduotojas ugdymui Artūras Milašauskas, Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir ugdymo skyriaus vyriausias specialistas Jonas Tamošaitis, Raseinių rajono Švietimo centro metodininkė Saulė Sitavičienė.

Renginys šiemet pradžiugino gausiu dalyvių būriu. Kūrybiniais darbais, projektais, įdomia patirtimi apie pamokinę ir popamokinę veiklą pasidalino net 70 mokinių iš 6 rajono mokyklų: Raseinių Šaltinio ir Ilgižių pagrindinių mokyklų, Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos, Viduklės Simono Stanevičiaus ir Ariogalos gimnazijų, Nemakščių Martyno Mažvydo vidurinės mokyklos.

Organizatorės džiaugiasi  brandžiais pranešimais, drąsiais pranešėjais ir  prasmingais jų darbais. „Minčių lietus“ sugulė ąžuolo lapeliuose ir išaugino gražų skaičių – 95, o daina „Žemėj Lietuvos“ apjungė ir mokinius, ir mokytojus. Juk mes visi kartu ir esame LIETUVA! Su gimtadieniu, LIETUVA!



 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis