Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

       1  Kiekvienais metais kovo 20 dieną minima Pasaulinė Žemės diena, astronominis pavasaris. Būtent šią dieną 4d klasės mokiniai ir mokytoja Ramutė dalyvavo pamokoje Žemės dienai paminėti, kurią vedė Dubysos regioninio parko direkcijos vyriausioji kultūrologė Laimutė Pečkaitienė. Mokiniai susipažino su gyvosios ir negyvosios gamtos elementais, kurie naudojami žmonių reikmėms tenkinti. Sužinojo apie atsinaujinančius ir neatsinaujinančius gamtos išteklius (elementus): iškastinį kurą, metalų rūdą, vėją, saulę, vandens energiją, dirvožemį, augaliją, gyvūniją.

Turėjo puikią galimybę lytėjimo būdu nustatyti, kokias „dovanas" gauname iš gamtos. Diskutavo apie neatsakingą vartojimą, kaip galima prisidėti prie švarios aplinkos išsaugojimo. Kultūrologė savo įdomiu pasakojimu skatino kiekvieną rūpintis Žemės išsaugojimu: „Žemę tausoti turime pradėti nuo savęs, nuo savo kambario, savo namų, savo kiemo, mokyklos". Dėkojame kultūrologei Laimutei Pečkaitienei už įdomią ir naudingą pamoką.
        

          Pradinių klasių mokytoja metodininkė Ramutė Mockuvienė

 

 



 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis