Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Vasario 21 dieną mūsų mokykloje vyko Raseinių rajono ir respublikos pradinių klasių mokinių konferencija „Vienas vardas- Lietuva“. Jau 11 metų pradinių klasių mokiniai ruošia pranešimus apie Lietuvą, savo miestą, savo kraštą... Gražiu žodžiu, daina ir šokiu svečius ir dalyvius pasveikino mūsų mokyklos mokiniai. Gero darbo ir meilės Lietuvai palinkėjo mokyklos direktorius Gediminas Diržys. Konferencijai pranešimą paruošė VšĮ vadovas „Atrask Raseinius“ Arnas Zmitra. Toliau darbas vyko sekcijose. Dalyvavo Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos ir Raseinių Šaltinio progimnazijos mokiniai, Betygalos Maironio gimnazijos, Šiluvos gimnazijos, Ilgižių mokyklos-daugiafunkcio centro, Ariogalos gimnazijos, Nemakščių Martyno Mažvydo gimnazijos mokiniai bei svečiai iš kitų rajonų.

Atvyko Radviliškio rajono Baisogalos mokyklos – darželio, Kelmės rajono Tytuvėnų gimnazijos Mockaičių skyriaus, Tauragės r. Batakių pagrindinės mokyklos, Kelmės ,,Kražantės“ progimnazijos pradinukai. Net 68 mokiniai ruošė pranešimus, o 16 mokinių paruošė stendinius pranešimus. Jiems padėjo net 36 mokytojai.

 

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Vilma Miklienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis