Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

 

1Raseinių rajono bendrojo ugdymo mokyklų pradinių klasių mokiniai ir priešmokyklinio ugdymo grupių vaikai dalyvavo konkurse „Atvirukas Lietuvai". Šio konkurso tikslas buvo skatinti priešmokyklinio ugdymo grupių vaikus ir 1-4 klasių mokinius domėtis šalies istorija ir ją gerbti bei perteikti savo šalies grožį kuriant atviruką. Šiais metais konkursui buvo pristatyti 292 atvirukai iš 10 rajono ugdymo įstaigų. Vasario 14 d. Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešosios bibliotekos salėje buvo apdovanoti gražiausių atvirukų autoriai. Komisija išrinko 20 laureatų. Vasario 16 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos 4c klasės mokiniai išdalino atvirukus Šv. Mišių dalyviams Raseinių bažnyčioje bei sveikino raseiniškius mieste. Konkurso laureatų atvirukai ir dar apie 30 atvirukų bus ekponuojami Marcelijaus Martinaičio viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus foje.

Paroda veiks iki kovo 11 d. Dėkojame rėmėjams ir pagalbininkamas, padėjusiems sukurti konkurso „Atvirukas Lietuvai" apdovanojimų šventę. Renginį rėmė seimo narys A. Nekrošius ir jo padėjėjas K. Užemeckas, Marcelijaus Martinaičio viešoji biblioteka, Raseinių švietimo pagalbos tarnybos metodininkė S. Sitavičienė, Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos ir Raseinių Šaltinio progimnazijos administracija. Už sveikinimus, pastebėjimus, padrąsinimą dėkojame Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir ugdymo skyriaus vyriausiajai specialistei A. Pagarauskaitei. Mūsų laisvei jau virš 100 metų! Tad jauskimės laisvi, dalinkimės džiaugsmu ir pasiekimais, tikėkime ir būkime įkvėpti ateities! Kurkime ateities atvirkus Lietuvai.

 

         Konkurso organizatorės - mokytojos L. Baltrušaitienė, D. Užemeckienė



 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis