Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

            1Jau visi pasidžiaugėme kalėdinėmis dovanomis ir nupuošėme eglutes. Nepajusime, kai pradės sprogti žilvičiai ir išsiskleis pirmosios pavasario gėlės, o kitos Kalėdos - dar už kalnų, bet mintys vėl sukasi: kaip Kalėdas pasitiksime kitais metais? Kalėdų laukimas – tai toks metas, kai namai pakvimpa imbieriniais sausainiais, kai parduotuvių vitrinose žiba kalėdinės lemputės, kai danguje, rodos, daugiau žvaigždžių... Mokykloje visi skuba, lekia... Tai laukimo metas, tai mažytis stebuklas, kurį susikūrė patys 4d ir 3b klasės mokiniai!

          Gruodžio 19 - 20 dienomis jie vyko į Kauno kamerinį teatrą ir žiūrėjo spektaklį „Megztinis“, o po jo sutiko ir Kalėdų Senelį su dovanomis. Kalėdų Senelis įteikė kvietimą į vaikų edukacinį pramogų centrą „Curiocity“. Ten vaikų laukė tikra edukacinė pramoga - miestas, sukurtas pagal koncepciją „žaidžiu – žinau“. Mokiniai žavėjosi dabartinių laikų edukacinėmis galimybėmis ir puikių edukacinių-kūrybinių programų įvairove, skatinančia mažąjį žmogų atrasti, pažinti ir tyrinėti, judėti pirmyn.

 

   Ketvirtokai aplankė Kauno eglę, kurios puošyboje naudotos neįprastos medžiagos. Šiųmetė Kauno žaliaskarė – be tradicinių žaisliukų - pusnys kalėdinei eglutei sukurtos iš vienkartinių skaidrių šiaudelių. Po linksmybių vaikai papietavo, tad į namus grįžo laimingi ir puikiai nusiteikę.

     Pradinių klasių mokytojos metodininkės Ramutė Mockuvienė, Dalia Kosienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis