Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Kai metų virsmas pasiekia gruodį, o tamsa užleidžia savo vietą plintančiai šviesai – ateina slaptinga Kalėdų naktis, kurios mes laukiame nešdami ramybę, meilę ir viltį. Šis laukimas sušildo užgautas širdis, paguodžia sužvarbusias sielas ir stiprina tikėjimą – gyvenimu, savo artimu, savimi.

     Šiais metais mokykloje Kalėdų eglutės įžiebimo šventė vyko gruodžio 11 dieną.Visi 1-4 klasių mokiniai rinkosi į mokyklos aktų salę. Vaikai pasipuošė nykštukų kepurėmis ar pasakų personažų kaukėmis. Vieni vaikai deklamavo, kiti dainavo ar vaidino. Kiekviena klasė savo programos numeriu puoselėjo viltį įžiebti eglutę. Mokyklos direkroriaus pavaduotoja ugdymui E. Pagirėnienė mokinių viltį išpildė. Įsižiebus eglės lemputėms, skambėjo daina ,,Džiaugsmingų šv. Kalėdų“.

   Šv. Kalėdos ir jų laukimas – mokyklos bendruomenėje yra viena iš svarbiausių metų švenčių, kurioje netrūksta paslapties, grožio, džiaugsmo, dovanų bei dėmesio vienas kitam.

 

   Pradinių klasių mokytoja metodininkė Lina Baltrušaitienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis