Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1 Gruodžio 7 dieną 8 klasių muzikinė komanda „MES“ dalyvavo Raseinių rajono bendrojo ugdymo mokyklų mokinių festivalyje - konkurse ,,Muzikiniu traukiniu atrieda Kalėdos“, kuris vyko Raseinių r. Girkalnio pagrindinėje mokykloje. Mus svetingai pasitiko organizatorių komanda, pasveikino ir pristatė nykštukų-komisiją, Raseinių Šaltinio progimnazijos, Raseinių r. Girkalnio pagrindinės mokyklos, Raseinių r. Nemakščių Martyno Mažvydo gimnazijos ir Raseinių r. Ariogalos gimnazijos komandas. Visos komandos turėjo paruošti namų darbą (kalėdinę dainą) ir komandinius pristatymus. Mūsų mokyklos komanda „MES“ šiuolaikiškai, su netradiciniais muzikos instrumentais pristatė savo komandą ir atliko dainą „Tu prisėdai šalia“. Pasirodymas sulaukė labai daug aplodismentų. Festivalyje - konkurse reikėjo atlikti ir daugiau kūrybinių užduočių: improvizuoti, kurti dainų tekstus, susirungti protmūšyje ir kt. Dalyvaudami kūrybinėse veiklose mokiniai turėjo galimybę pabendrauti, pabūti kartu.

Džiugu, kad mūsų mokyklos komanda „MES“ buvo nominuota ir apdovanota kaip ORIGINALIAUSIA komanda. Sveikiname renginio dalyvius ir linkime visiems mokyklos bendruomenės nariams kartu su dideliu džiaugsmu laukti artėjančių švenčių. Jaukumo, ramybės ir tyros šviesos!

Muzikos mokytoja Evelina Budrienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis