Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Sausio 29 d. gražų žiemos vakarą mokyklos „Magdžių“ komanda nusprendė dalyvauti Raseinių rajono savivaldybės paskelbtame protmūšyje „Raseiniškių protai“. Protų mūšyje dalyvavo 10 savanoriškai susirinkusių komandų. Dalyviams buvo paruošti 6 etapai, kiekviename iš jų reikėjo atsakyti į 10 pateiktų klausimų apie Raseinių rajoną, įžymius žmones ir t.t. Kai kurie klausimai buvo lengvi, kai kurie sukėlė diskusijų, tačiau vis dėlto... „Magdžių“ komanda laimėjo pirmąją vietą. Ne iš kelmo spirtos Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos „Magdės“: dailės mokytoja Gitana Jukilaitienė (kapitonė), socialinė pedagogė Beata Vaičekauskienė, etikos mokytoja Vilija Paškauskienė, biologijos mokytoja  Rasa Vaišvilienė, bibliotekininkė Lina Stulgienė.

„Magdžių“ komanda nuoširdžiai dėkoja Raseinių rajono savivaldybei už suorganizuotą protmūšį, o mokyklos bendruomenė džiaugiasi, kad komandai užteko ryžto, drąsos ir žinių dalyvauti bei laimėti pirmąją vietą, ir sveikina su pergale.


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis