Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1

 

Lapkričio 20 dieną 6b klasės mokiniai dalyvavo edukacinėje programoje „Kūrybinės dirbtuvės. „Pasidaryk pats“ Kaune. Šios programos tikslas – atskleisti mokiniams praktines „pasidaryk pats“ veiklos galimybes ir sužadinti norą užsiimti technine kūryba.

Mokiniams buvo pristatyta daug idėjų kaip „prikelti“ daiktus antram gyvenimui, taip mažinant gamtos taršą ir perteklinį prekių ir daiktų vartojimą. Edukacinio užsiėmimo metu mokiniai pasigamino atšvaitus iš medžiagų, kurios lieka gamybinio proceso metu atšvaitus gaminančioje įmonėje.

„Kūrybos kampas 360°“ - socialinė iniciatyva, plėtojanti darnaus vartojimo ir antrinio dizaino idėjas, besirūpinanti švaresnės ir sveikesnės aplinkos kūrimu.

Šios socialinės iniciatyvos tikslas mokyti vaikus gyventi ekologiškai ir darniai, taip rūpinantis savo, savo vaikų ir visos planetos gyventojų sveikata, mokiniai skatinami augti kūrybingomis ir pilietiškomis asmenybėmis.

 

         Bibliotekininkė Henrika Gailienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis