Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

         2 Vasara alsuojantis rudenėlis pradinių klasių mokinius spalio 11 d. sukvietė į sporto šventę „Sportuokime kartu“. Šios šventės tikslas ir uždaviniai buvo ugdyti sveikatą stiprinančius fizinio aktyvumo įgūdžius, lavinti mokinių fizinius gebėjimus, žaidžiant judriuosius žaidimus, sužadinti teigiamas emocijas bendraujant, bendradarbiaujant. Sporto šventę organizavo pradinių klasių mokytojos Lina Baltrušaitienė, Dalia Kosienė, Ramutė Mockuvienė, Diana Užemeckienė.

         Renginys prasidėjo nuotaikinga bendra mankšta, kuriai vadovavo 4d klasės mergaitės. Šventės dalyvius pasveikino ir būti vikriems bei sportiškiems palinkėjo mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Eugenija Pagirėnienė.

         Mokiniai žaidė judriuosius žaidimus, dalyvavo estafetėse. Pirmokai ir antrokai išmėgino savo greitį, vikrumą, lankstumą, estafetėse „Pagauk vėją“, „Gyvatėlė“, „Gandras“, „Karštas kamuoliukas“.Trečiokai ir ketvirtokai demonstravo savo fizinius gebėjimus estafetėse „Kas greičiau“, „Perduok ir tūpk“, „Vikriosios kojelės“, „Šokliukai“, žaidė žaidimus „Beždžionėlės“ ir „Daryk, kaip sakau“.

          Organizatorių vardu mokytoja Ramutė Mockuvienė padėkojo visiems šventės dalyviams už gerą nuotaiką, gražų bendravimą ir bendradarbiavimą, pakvietė šventę užbaigti Draugystės ratu, apeinant stadioną, o klasėse mokinių laukė klasių mokytojų paruošti obuolių krepšeliai.

          Pradinių klasių mokytoja Dalia Kosienė



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis