Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Ruduo... Rugsėjo rytmečiai voratinkliuos rasos lašais suspindę...
Ruduo... Susimąstai, kuo vasara turtinga.
Ruduo... Alsuoja dienos pilnatve.
Sušildo ne geltonų lapų kibirkštys – gerumas, žinios,
Išmintis pro mokyklų atviras duris pasklidę.
Tegul jų kiekvienam užteks...

Šis RUGSĖJIS ypatingas – šių mokslo metų pradžia labai svarbi mums visiems, nes sausio mėnesį senoji mokykla atšventė garbingą 99-erių metų gimtadienį, o Lietuva –  100-ąjį gimtadienį. Su nerimu ir džiaugsmu laukiame MOKYKLOS šventės – garbingojo 100-ojo gimtadienio, tad palinkėkime sau ir kitiems: tegul geri darbai ir norai kreipia mus visus tiesos, laisvės, išminties ir santarvės švieson, pradedant pirmąją pamoką ir visus mokslo metus.

Su naujais mokslo metais sveikino mokyklos direktorius Gediminas Diržys, Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo, Kultūros ir ugdymo skyriaus vedėja Regina Petreikienė, Raseinių rajono savivaldybės tarybos narys Antanas Kilčauskas.

Mokinius, mokytojus, svečius nuotaikingai sveikino pirmokėliai, dešimtokai. Tą dieną skambėjo dainos apie mokyklą, linksmai rateliu sukosi mažieji šokėjai.

Džiaugiamės, kad pirmą kartą šios mokyklos slenkstį peržengė net 56 pirmokai. Juos šiais mokslo metais į pažinimo šalį ves mokytojos: Rita Goleckienė, Rita Petkienė, Lina Baltrušaitienė. Iš viso mokykloje mokysis net 641 mokinys, dirbs 60 pedagoginių darbuotojų.

Mieli mokiniai, linkime, kad šiais mokslo metais aplankytumėt dar nežinomas salas, pabuvotumėt stebuklingose Matematikos šalies pilyse, kad Kūrybos paukštė nuneštų toli toli į pasakų šalis, kad su draugais pastatytumėt ateities mokyklą, o klases pavadintum Gerumo, Mandagumo, Sąžiningumo, Rūpestingumo, Darbštumo vardais.

Jaunieji žurnalistai



 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis