Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

          2Birželio 11-15 d. mokykloje veikė dieninė vasaros poilsio stovykla „Pažink save ir savo kraštą“, kurią lankė 30 pradinių klasių mokinių. Kiekvieną dieną stovyklautojams buvo organizuojamos pažintinės ir edukacinės veiklos: kaimo turizmo sodybose „Karpynė“ - „Judu, sportuoju, tyru oru kvėpuoju“, „Gaja“ – „Kam reikalinga kupra?“, Baublių muziejuje - „Žvakių liejimas“. Stovyklautojams labai didelį įspūdį paliko ne tik edukacinės veiklos, kurių metu vaikai turėjo galimybę prisiliesti, iš arti pamatyti gyvūnus, paglostyti ir žolyte pamaitinti asiliukus, arkliuką ponį, lamą, iš natūralaus vaško pasidaryti net po dvi žvakutes, bet ir boulingo žaidimas, kopimas į Medvėgalio, Piliorių kalnus, nuo kurių atsiveria nuostabūs gamtos vaizdai, pietūs po atviru dangumi piliakalnių papėdėje.

          Keliaujant pėsčiomis į Raseinių krašto istorijos muziejų ir Raseinių meteorologijos stotį vaikams geriau sekėsi pažinti gimtuosius Raseinius. Paskutinę stovyklos dieną dailės mokytoja Donvina Dambrauskaitė su mokiniais iš spalvoto popieriaus gamino aguonos žiedus, kuriais vaikai patys labai džiaugėsi.
          Stovyklavimo metu mokiniai tobulino tarpusavio bendravimo įgūdžius, susirado draugų, išmoko naujų žaidimų, nusipynę ir pasipuošę draugystės trispalvėmis juostelėmis, kurios ilgai primins apie stovykloje smagiai praleistą laiką, patyrę puikių emocijų ir linkėdami prasmingų ir turiningų atostogų, vaikai padėkoję stovykloje dirbančioms pradinių klasių mokytojoms metodininkėms Ritai Petkienei, Onai Bielskienei, Rimantai Gardauskienei, Virginijai Vaitkienei ir atsisveikinę vieni su kitais, išskubėjo džiaugtis šilta ir smagia vasara!

 

 


                                 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis