Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

        6  Gegužės 22 dieną mūsų mokykloje vyko 5-10 kl. mokinių Tėvų diena. Šiai dienai ruošėsi visa mokyklos bendruomenė, ypač mokiniai: jie, padedami mokytojų ir klasių vadovų, papuošė aktų salę, organizavo kūrybinių darbų parodą, tėvai galėjo pamatyti savo vaikų pasiekimų stendus, neformalioji švietimo ir dalykų modulių anotacijas, pasidžiaugti gražiu, šventiniu koncertu. Visa mokyklos bendruomenė gali pasidžiaugti, kad mokykloje yra nemažas būrys aktyvių ir stropių mokinių, kurie labai gerai ir gerai mokosi, dalyvauja įvairiose olimpiadose bei konkursuose, laimi prizines vietas, yra aktyvūs popamokinėje veikloje. Mokyklos direktorius Gediminas Diržys įteikė padėkas 5–10 klasių mokiniams, jų tėvams ar globėjams už puikius vaikų pasiekimus.

Mes džiaugiamės ir didžiuojamės visais įvairaus amžiaus mokiniais, kurie ne tik labai gerai mokosi, šauniais pasiekimais rajone ir šalyje garsina mūsų mokyklos vardą, bet ir atranda laiko dalyvauti įvairiose akcijose, projektinėje bei savanoriškoje veikloje. Mokyklos direktorius įteikė mokiniams Raseinių rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro padėkas už dalyvavimą akcijoje „Ačiū Tau, gydytojau“. Mokyklos tarybos pirmininkas Vytautas Okockis pasveikino ir apdovanojo aktyviausius Mokyklos tarybos narius. Dėkojame visiems Tėveliams, atvykusiems į mūsų senąją mokyklą, linkime kuo geriausios sveikatos, kantrybės, saulės šviesos ir žmonių gerumo. Po šventinės dalies tėveliai susitiko su klasių vadovais bei dėstančiais mokytojais .       

 

           Jaunoji žurnalistė Evelina Laurinaitytė, 8c klasė


    

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis