Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

           2Mokslo metų pabaigoje kiekviena klasė nori išvykti į ekskursiją. Ir mes, 6b klasės mokiniai ir klasės vadovė Laima Česaitienė, gegužės 23 dieną lankėmės Kaune. Ypač džiaugiamės, kad nuvykome į Pažaislio bažnyčią ir vienuolyną. Šių pastatų kompleksas vadinamas baroko perlu ir apibūdinamas kaip vienas geriausių ir brandžiausių baroko architektūros pavyzdžių Europoje. Bažnyčia ir vienuolynas pastatyti 17-18 amžiuje LDK Didžiajam kancleriui Kristupui Zigmantui Pacui remiant. Sakralinį kompleksą kūrė Italijos menininkai. Gidė papasakojo didingo pastato istoriją, gėrėjomės išlikusiais vertingais meno kūriniais, sužinojome apie vienuolių gyvenimą. Pažaislis mus sužavėjo.

Antroji ekskursijos dalis – batutų parkas „Jump Space“. Aktyviai pramogauti labai patiko, kai buvome ekskursijoje rudenį. Dabar norėjome dar ir pamatyti, kaip atrodo parkas naujose patalpose. Nenusivylėme, nes erdvės tikrai daugiau. Taigi sportuoti didelėje salėje buvo labai smagu. Šiais mokslo metais mes vykome į keturias pažintines ekskursijas. Smagu keliauti, nes kiekvieną kartą ne tik aplankome muziejus, sužinome, pamatome įdomių dalyką, bet ir pramogaujame. Kiekviena kelionė suteikia laimės, džiaugsmo ir norą geriau pažinti savo kraštą.

 


    

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis