Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

      6   Gegužės 2 dieną 5a klasės mokiniai su klasės vadove Odeta Useliene bei lietuvių kalbos mokytoja Daiva Mockevičiene skubėjo į netradicinę pamoką – mus visus pasitiko Informacinių paslaugų ir vaikų literatūros skyriaus vedėja Jolanta Gudeikytė. Pirmiausia visi išklausėme įdomios paskaitos, kodėl vaikai turi skaityti, vedėja papasakojo apie įdomiausias knygas, skirtas vaikams ir paaugliams. Paskui visi keliavome apžiūrėti erdvios, modernios ir visiems atviros bibliotekos. O kiek čia įdomių erdvių! Kiekvienas atėjęs žmogus yra laukiamas, čia galima rasti reikiamos informacijos, įdomiai praleisti laiką su draugais. Pamatėme įspūdingą parodą, skirtą žymiam poetui ir rašytojui Justinui Marcinkevičiui, apsilankėme Marcelijaus Martinaičio kambaryje, vaikų „rojuje“, kur maloniai nustebino pačios vedėjos surinkti žaislai – knygų veikėjai.

 Bibliotekoje jauku, yra kompiuterių su interneto prieiga, minkštų sėdmaišių, kuriuose patogiai įsitaisę penktokai klausėsi įdomių vedėjos Jolantos Gudeikytės pasakojimų. Labai džiaugiamės tokia įdomia ir prasminga pamoka - ekskursija.

 

         5a klasės mokiniai

                                 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis