Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

         1 Mokyklos pradinukai aktyviai dalyvauja akcijose ir konkursuose. Kartu su vyresniaisiais mokiniais dalyvavo akcijoje „Patyčias sustabdyti galime kartu“. Pradinukai užsiėmimų metu susipažino su patyčių samprata ir formavosi neigiamą požiūrį į jas. Socialinė pedagogė Beata Vaičekauskiene vedė klasių valandėles „Konfliktų sprendimo ratas“. Pažiūrėję filmuotą mokomąją medžiagą, bendradarbiaudami poroje su draugu, piešė drugelius, rašė mintis apie draugystę, draugus. Visi drugeliai „sutūpė“ pradinukų stende, bendrame kūrybiniame darbe „Drugelių pieva“. Visą savaitę per ilgąsias pertraukas aktų salėje vyko stalo žaidimų, šokių, piešimo užsiėmimai „Moku ir galiu bendrauti gražiai“. Šiemet aktyvūs buvo ne tik pradinukai, bet ir vyresnieji mokiniai. Šios akcijos dalyviai prisidėjo prie saugios ir draugiškos atmosferos mokykloje kūrimo.
          Beveik visi 1–4 klasių mokiniai jau šeštą kartą dalyvavo „Naisių vasaros“ organizuojamame konkurse „Vaikų Velykėlės“. Šiemet ant Didžiojo margučio muliažo klijavo ne išmargintus, o iškarpytus margučius. Pavyko nuostabus bendras kūrinys. Mokiniai taip pat rinko gražiausius margučius, aptarė jų marginimo būdus. Ypač daug džiaugsmo patyrė ridendami margučius, nešdami margutį šaukšte. Visi, puošę Didįjį margutį, iš konkurso pagrindinio organizatoriaus gaus dovanų po vaikišką knygelę.
          Mokinių dalyvavimas akcijose, konkursuose plėtoja bendravimo ir bendradarbiavimo kompetencijas, kūrybinius gebėjimus.

 

         Pailgintos darbo dienos grupės auklėtoja Reda Baltkojienė

 


                                 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis